5

For firmaer og grupper > Oplevelsesture og Incentives


 

Oplevelsesture og Incentives

  

Incentive ... hvad og hvorfor?

At anvende incentiverejser i erhvervslivet er en god måde at kommunikere med medarbejderne på, for her har man deres fulde opmærksomhed.

Samtidig giver man medarbejderne en stor oplevelse, der i mindet om turen bindes sammen med turens eventuelle faglige indhold og som på den måde bliver et "psykologisk holdepunkt", som hjælper deltageren til at huske fælles planer og mål.

Endelig er incentiverejsen med til at styrke virksomhedens image og profil, og den hjælper med til at holde på de gode medarbejdere. 

 

 

Et salgsteam, der skal belønnes ... en gruppe gamle soldaterkammerater ... en bestyrelse, der har brug for at være alene og diskutere nogle ting igennem ... en flok veninder fra skoletiden ... en gruppe venner, der vil "ha' en ordentlig én på opleveren" ... det er nogle af de grupper, der har været på togt med et gammelt historisk sejlskib.

Riv nogle dage ud af kalenderen. Pak køjesækken og gå ombord i en af vores gamle sejlskibe. En stor oplevelse venter!

I kan nu give jer tid til at være sammen og få ordnet de sager, som har trængt sig på længe ... hvad enten det handler om hygge og genopfriskelse af gamle minder, eller om det handler om planlægning af fremtidige projekter og diskussion af ideer.

 

 


Sejlskibskompagniet Danish Schooner Charter

Tel: 4926 0746 - E-post: info@sejlskib.dk