5

For firmaer og grupper > Bryllup til Søs


 

Bryllup til Søs

  

Et bryllup vil aldrig være  nogen "hyldevare", og vi kan derfor ikke give en standardpris på forhånd.

Så du MÅ ringe til os for en nærmere snak:

4926 0746.

 

Kan I forestille jer en mere romantisk ramme for et bryllup - eller en bryllupsreception - end et smukt gammelt sejlskib, der glider frem for fulde sejl mellem grønne øer og bugtede kyster, samtidig med at I bliver nyder den fineste beværtning og underholdning?

Et bryllup på et sejlskib indeholder eventyr, romantik og store oplevelser. Men først må vi finde det rigtige skib og en dato, og I bør være "ude i god tid". Der er trods alt ikke mange skibe; og fredage og lørdage, der er de mest populære bryllupsdage, er også meget anvendt til alle mulige andre sejladser ... ikke bare til bryllupper.

 

 

Siden kommer naturligvis planlægningen. Hvordan skal festen være? Skal man byde på 3-retters middag, buffet, frokost eller skal det være en reception?

Dette må vi tale sammen om, og derfor vil vi gerne mødes med jer på skibet, hvor vi også kan drøfte dekorationer, blomster, opdækning, underholdning og så videre.

Bryllupsnatten...

Vi kunne finde et velegnet sted til festen i land - f.eks. et slot, en herregård eller en restaurant med udsigt over havet. Og når det er tid at forlade gæsterne, stikker I af ud i natten ombord på et luksuriøst gammelt sejlskib.

Hele skibet er jeres. Når I trækker jer tilbage til jeres lukaf, bliver skipper og besætning på dæk og tager sig af sejladsen, og til den stille klukken fra bølgerne er I helt på egen hånd under dæk.

 
 
 
 

 


Sejlskibskompagniet Danish Schooner Charter

Tel: 4926 0746 - E-mail: info@sejlskib.dk