5

Ferie på et sejlskib i 2012

 

Ferietogter på:

 

Skonnerten Lilla Dan

(Togter til Stockholm, i Det sydfynske Øhav, kapsejladsen Limfjorden Rundt)

Klik her


Galeasen Hjalm

(Pinsetogt til Ærø, kapsejladsen  Fyn Rundt, kapsejladsen Limfjorden Rundt)

Klik her


Skonnerten Johanne

(Gennem Kielerkanalen til Hamburg, kapsejladsen  Fyn Rundt, Det sydfynske Øhav)

Klik her


 

Hvad er en ferie på et gammelt sejlskib?

Det er... solen der blinker i bølgerne, middagsdufte fra kabyssen, et varmt dæk under fødderne, en duft af skov og marker som driver ud over vandet, uendelig mange stjerner på en klar nattehimmel, et krus varm kaffe på dækket tidligt om morgenen, skibets langsomme vuggen som det bevæger sig gennem bølgerne, ankerkædens raslen, en strammen i ansigtet efter en dag i solen, hygge i en varm salon på en kølig aften, vittigheder på agterdækket, en dukkert i havet ... fuldstændig afslapning.

 

Hele sommerhalvåret

sejler gamle historiske sejlskibe ferietogter med sommergæster, og du kan også være med! Hvad enten du er til fest og farver på en af de efterhånden velkendte kapsejladser for gamle sejlskibe, eller du hælder mere til naturoplevelserne og de stille stunder under fyldte sejl, kan de gamle skibe opstille rammen for en ferieoplevelse af de helt store!

Erfaring med sejlads er slet ikke nødvendig. Alle skibe er bemandet med erfarne besætninger, der kan vejlede og gå foran, når sejlene skal sættes, kursen skal lægges, og når knob og stik skal slå's.

 

Priserne

inkluderer sejlads, køje og helpension (minus drikkevarer), hvis ikke andet er anført. Selv skal du bare sørge for postkortet og frimærket til familien.

 

 

 

 


Sejlskibskompagniet

Tel: 4926 0746 - E-post: info@sejlskib.dk